Happy birthday to me :*

Cuma mau ngucapin happy birthday buat gue yang ke 17! Iya gue baru 17 tahun hahahha


Gue pengen dengan bertambah nya usia gue, gue bakal lebih dewasa dalam ngadepin semua masalah. Makin rajin solaatt. Solat gue masih suka bolong bolong -____-

Kalo kata orang 17 itu sweet seventeen. But, nothing special in my seventeen birthday :'( Gue menghabiskan sepanjang hari di rumah. Kebetulan ini bulan ramadhan. Kalo pagi + malem ke mesjid. Flat. Like ordinary day. Mau kumpul sama temen juga ngapain. Ngobrol doang gapake makan minum itu sounds not -,- huft

Sebenernyaaaa gue juga lagi nunggu pengumuman uml unila nih. Gue masih belom dapet universitas. Gue masih pengangguran :(

Sempet nge down. Karena dari semua universitas yang gue ikutin tes nya, pada nolak gue. Kecuali satu ini. Unila. Pengumuman nya masih 31 juli sih. But I wish it could be the best birthday gift ever! Amin ya allaaahhh.


Tadi tiba tiba kepikiran sama lagu The Climb nya Miley Cyrus. Kalo dipikir pikir lagu itu menggambarkan gue banget yang sekarang. Keren lagu nya. Intinya kita gak boleh nyerah walaupun kita gagal. Walaupun mimpi kita udah di depan mata tapi gak bisa kita raih. Gue merinding kalo denger ini. Apalagi waktu nonton film nya huehauehaueh

Yang belom tau, ini nih silahkan di klik tombol play nya. Music di samping bisa di pause dulu biar gak tabrakan. Here we go and don't forget to read the lyrics ;)

Miley Cyrus - The Climb


I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I, I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Somebody's gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby

It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith, whoa

2 comments:

Annisa Solikha said...

happy birthday agiisss......
Semoga km cepat mendapatkan keberhasilanmu yg tertunda :))

Ratu B Anasa said...

Huehauehauhe makasih anisaaa :D
wkwkwk amiinn amin ^^